• Default
  • Title
  • Date
  • Random

Despre noi

Suntem prezenti pe piata securitatii informatice din anul 1994. Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate de producatori care sunt lideri de piata.

Creativitatea, dinamismul, profesionalismul, seriozitatea si siguranta sunt caracteristicile care definesc compania Ro Interactive Technologies.

Va invitam sa apelati cu incredere la produsele si serviciile noastre si veti gasi un partener de incredere.

Va oferim:

Solutii de monetizare pentru software: produsele Thales (Gemalto) de protectie si monetizare a programelor informatice sunt apreciate de mii de companii de software care isi securizeaza produsele cu renumitele chei de protectie Sentinel, oferite atat sub forma hardware si in format software. De-a lungul timpului sute de producatori de software din Romania au apelat cu succes la produsele Sentinel. 

Dispozitivele USB Token si OTP Token pe care le distribuim isi gasesc utilizare in autentificarea utilizatorilor cu token in medii cu acces restrictionat. 

Cititoare de carduri de sanatate - reprezinta o componenta esentiala a sistemului informatic al Casei Nationale de Sanatate. Distribuim in Romania produsele Advanced Card Systems. Cititoarele ACR83 (format APG), ACR39 si ACR39U-H1 au fost alese de cateva mii de medici pentru accesarea dosarelor electronice ale pacientilor.

Cititor contactless pentru carduri RFID si carduri Mifare 1K 

Carduri inteligente SLE5542 - care isi gasesc o utilizare larga in finante, comunicatii, transport, securitate sociala, taxe etc. si eficientizeaza activitatile zilnice.

Oferim consultanta si optimizare SEO pentru site-uri web. Vizibilitatea site-ului este o conditie esentiala pentru o afacere de succes si in noi gasiti partenerul care poate sa va ajute sa fiti vizibili. Va oferim servicii complete de webdesign, creare site consultanta si optimizare SEO pentru site-uri.

Pentru a afla mai multe detalii despre produsele si serviciile, ne puteti contacta aici!

De ce sa ne alegi pe noi?

Suntem prezenti pe piata securitatii informatice din anul 1994. Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate de producatori cu titlul de lideri de piata. Contacteaza-ne aici!

Solutii de protectie pentru software

Puteti testa gratuit solutiile de licentiere si protectie software oferite de Thales (Gemalto), lider mondial in protectia datelor. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Cititoare de carduri sanatate aprobate CNAS

Va oferim cititoare pentru cardul de sanatate: ACR83 (format APG) la 228.45 lei (TVA inclus); ACR39U-H1 la 158.27 lei (TVA inclus) si ACR39 la 157.07 lei (TVA inclus). Comanda aici!

Autentificare cu dispozitive OTP si USB Token

Testati autentificarea in paginile de web cu acces restrictionat prin dispozitivele de autentificare cu OTP Token si USB Token. Aflati mai multe detalii aici!