instalare cititor

Cum se instaleaza cititorul ACR 83?

Cititoarele de carduri de sanatate sunt aprobate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si sunt foarte usor de folosit. Cititoarele se conecteaza la portul USB al calculatorului si nu necesita prezenta unui specialist IT la instalare.

 ACR83 - cititor card CNAS
 Cumpara aici ACR 83

Cititoarele de carduri ACS ACR 83 si ACR 39 indeplinesc atat functia de citire cat si de scriere a datelor in sistem, fiind utilizate de majoritatea medicilor din Romania.  Achizitionat de cateva mii de medici din cabinete individuale si spitale din Romania, ACR83 este un cititor fiabil si simplu de utilizat. Cititorul este aprobat de catre CNAS si poate fi utilizat atat cu SIUI, cat si cu alte programe informatice.

Cititorul de carduri ACR 39 este aprobat de CNAS putand fi utilizat in sistem pentru citirea/scrierea datelor pacientilor de pe cardurile de sanatate. Cititorul/inscriptorul ACR39 este conform cu specificatiile CCID. Smartcard Reader ACR39 ofera o solutie de tip plug-and-play. Interfata USB faciliteaza comunicatia dintre un calculator si un smartcard. Cititorul/inscriptorul permite o implementare unitara a aplicatiilor bazate pe smartcard intr-un mediu de PC.

Pentru mai multe informatii contactati-ne aici!