question safe

Sentinel LDK cea mai utilizata solutie de protectie

Sentinel prin componentele sale ofera solutii de protectie de nivel inalt pentru software, fiind lider de piata in securitatea informatiilor.

Sentinel LDK este prima si singura solutie care va ofera optiuni de management, licentiere si protectie pentru software bazata pe chei hardware, software si in cloud. Solutia combina aceste optiuni cu imbunatatirile continue legate de utilizare, transparenta pentru utilizatori, integrare si garantii de securitate pentru clientii care vor alege Sentinel. Alegerea Sentinel inseamna alegerea uneltelor care sa creeze  cadrul potrivit pentru managementul drepturilor si licentiere software pentru afacerile de azi, maine si viitoare. 

Solutiile de protectie oferite de Sentinel sunt cele mai utilizate solutii de monetizarea software, deoarece ofera solutii de monetizare compete. Solutiile de monetizare software de la SafeNet sunt cuprinzatoare si extensibile. Suita completa de produse include Sentinel LDK, Sentinel EMS, Sentinel RMS si Sentinel Cloud. Aceste produse va permit sa cresteti afacerile indiferent de dimensiunea companiei dvs. si sa lucrati unitar cu produse externe. In plus, echipa de experti in managementul drepturilor si licentiere pentru software de la SafeNet ofera servicii profesionale care va vor ghida pas cu pas in procesul de implementare.

Modelele de chei dongle ofera protectie bazata pe hardware la nivel inalt. Sentinel LDK este pachetul software care va permite sa va protejati programele prin Sentinel HL, o noua generatie de chei HASP.