Controlul parental a devenit necesar in situatia in care Internetul a devenit un lucru fara de care majoritatea copiilor nu isi pot imagina lumea. Monitorizati activitatea lor pe Internet pentru a-i proteja de pericolele invizibile (virusi de calculator) si vizibile (furt de date personale, continut neadecvat varstei, droguri etc).WFilter

Discutati cu copiii dvs! In functie de varsta lor decideti nivelul de monitorizare necesar si stabiliti impreuna regulile de utilizare a Internetului.

Beneficiile WFilter pentru monitorizarea calculatorului familiei sunt:

  • navigarea in siguranta pe Internet
  • monitorizarea mesageriei instant (skype, yahoo messenger, gtalk, msn messenger, alte tipuri de aplicatii chat etc.)
  • monitorizarea jocurilor online accesate
  • alertarea in timp real atunci cand regulile impuse sunt incalcate. Testati gratuit

Programul software de monitorizare a activitatii pe internet WFilter poate fi utilizat cu usurinta si de catre parinti pentru monitorizarea activitatii pe internet a copiilor, acestia putand achizitiona pachetul cu o singura licenta. 

Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati aici.

Vezi tutoriale

Imagine   Descoperiti cum functioneaza programul de monitorizare a activitatii pe internet cu WFilter prin cele mai vizionate tutoriale.

Vezi tutoriale!

Despre noi

Logo Suntem prezenti pe piata securitatii informatice din anul 1994. Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate de producatori care sunt lideri de piata. 

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii.

Urmariti-ne si pe:

facebook
twitter
googleplus
blogger
Go to top