WFilter suporta activarea online si activarea prin email.

Daca alegeti sa activati produsul prin Internet, wizard-ul de activare va detecta legatura la Internet si se va conecta la un server sigur pentru a transfera cheia de inregistrare. Daca acea cheie este valida, WFilter se va activa automat.

Daca alegeti sa activati produsul prin email, introduceti cheia de inregistrare in casuta de dialog si apoi apasati butonul de confirmare. Trimiteti datele la adresa email a departamentului suport. Codul de validare va va fi trimis in aproximativ 24 de ore. Copiati codul de validare in casuta de dialog si activati produsul.

1. De ce sa cumparati WFilter?

Ca membru inregistrat, veti primi:

  • O licenta functionala, fara restrictii
  • Actualizare gratuita la cea mai noua versiune a software-ului
  • Informatii despre imbunatatiri si produse noi
  • Suport tehnic gratuit cu prioritate

2. Cum cumpar programul?

WFilter se achizitioneaza in pachete de licente.

Pentru mai multe informatii, consultati pagina de achizitie.

3. Daca doresc sa monitorizez mai multe calculatoare decat cele pentru care am cumparat initial licenta, ce trebuie sa fac?

Puteti achizitiona licente in plus si platiti numai pentru licentele suplimentare. Va vom oferi un nou numar serial pentru a activa mai multe licente.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta aici.

 

1. Influenteaza WFilter viteza din reteaua mea?

WFilter nu influenteaza viteza Internetului, fiind un program software care analizeaza doar o copie a pachetelor informationale.

In unele cazuri trebuie sa adaugati un hub de transmisie sau un switch cu port mirroring pentru a implementa WFilter. Un hub de transmisie suporta doar ethernet bazat pe 10M. In cazul in care lungimea de banda este mai mare de 4M, va recomandam sa utilizati un switch cu port mirroring in locul unui hub.

2. De ce WFilter nu inregistreaza datele?

Verificati mai intai configuratia programului. Deschideti "Monitoring settings" din WFilter si verificati daca utilizati dispozitivul de monitorizare.

Daca softwareul nu prezinta niciun adaptor, verificati daca va incadrati in perioada de proba. In cazul in care perioada de proba este inca valabila reinstalati WFilter si incercati din nou. Daca tot nu detecteaza un adaptor, cardul de retea ar putea sa nu fie suportat.

Daca utilizati un server proxy local pentru a va conecta la Internet, adaugati si adresa locala IP a  serverului proxy local la "Local Servers" in "Monitoring Settings".

1. Pot alege computerele din retea pe care sa le monitorizez?

Da. Bifarea casutei de monitorizare din “User-computer Table" poate permite monitorizarea selectiva a calculatoarelor.

2. Pot afla numele proprietarului unui calculator?

Pentru a afla numele proprietarului unui calculator, faceti click pe adresa IP din "User-computer Table". Puteti observa informatia detaliata a acestui calculator (numele calculatorului , numele grupului, adresa MAC, adresa IP etc.).

Daca tot nu puteti afla cine utilizeaza calculatorul, puteri urmari arhiva de chat sau e-mail care va vor oferi mai multe informatii.

WFilter utilizeaza implicit modulul "By MAC adress". Intr-un singur segment al retelei, fiecare adresa MAC este legata de un calculator unic. Astfel, daca utilizatorul isi schimba adresa IP, nu va afecta configuratia WFilter.

Intr-o retea cu mai multe segmente puteti utiliza doar modulul "By IP adress" deoarece adresa MAC se modifica atunci cand pachetele de informatii trec printr-un nod, astfel incat va trebui sa folositi legatura IP-MAC pentru a evita schimbarea adresei IP.

1. Ce este WFilter?

WFilter este un program software pentru filtrarea si monirtorizarea accesului la Internet. Aplicatia a fost creata pentru utilizarea in companii, dar poate fi utilizat si pentru monitorizarea calculatorului de acasa.

Definiti politica de utilizare a Internetului cu ajutorul WFilter si apoi lasati programul sa implementeze regulile. WFilter intercepteaza, inregistreaza si monitorizeaza comportamentul pe Internet al utilizatorilor retelei, pentru a asigura concordanta cu politica firmei si pentru a masura performanta in cadrul companiei.

Utilizati aceleasi principii si pentru monitorizarea accesului la Internetului de acasa, pentru a proteja copiii de site-urile nocive de pe Internet.

2. Cum functioneaza WFilter?

Odata ce ati configurat politicile de monitorizare, WFilter blocheaza accesul neautorizat la serviciile de pe Internet, restrictioneaza sau interzice accesul la anumite porturi TCP sau la protocoale care initiaza o conexiune la Internet.

WFilter capteaza date despre traficul din reteaua de Internet, le decodeaza si le salveaza in fisiere jurnal. Aceste fisiere, rapoarte si statistici pot fi generate manual sau automat pentru verificarea si analizarea productivitatii angajatilor.Softwareul poate fi configurat pentru a inregistra si arhiva datele periodic, a le trimite prin e-mail sau a le sterge dupa o perioada de timp specificata.

Go to top