Pentru a proteja informatiile sensibile din cadrul firmei, puteti bloca posibilitatea angajatilor de a incarca fisiere pe Internet din cadrul retelei firmei.
Din pacate pentru firme, fisierele pot fi transmise prin Internet utilizand numeroase metode: ca fisiere atasate in emailuri, prin utilizarea programelor de mesagerie instant pentru a transfera fisiere (msn, yahoo, icq), FTP, alte programe puse la dispozitie de o parte terta etc.
WFilter va ofera o solutie simpla si usor de implementat pentru a bloca incarcarea de fisiere pe Internet din cadrul companiei. Folosind WFilter puteti bloca in toata reteaua incarcarea sau transferul prin Internet al fisierelor utilizand pentru aceasta operatiune un singur calculator.

1. Mai intai, in sectiunea "web" activati casuta "block uploading files via web pages".

Aceasta functie este valabila doar pentru site-uri HTTP. Pentru a bloca site-uri HTTPS puteti folosi functia "HTTPS black/white list" din sectiunea "others".

Blocati incarcarea de fisiere

2. In continuare blocati posibilitatea de a trimite e-mailuri cu fisiere atasate de pe calculatoarele din reteaua firmei.

In sectiunea "emails" bifati "block sending emails with attachment(s)"

Blocati trimiterea de emiluri cu atasament

3. In sectiunea "file transfers" bifati casutele la fel ca in imaginea urmatoare:

Blocati trimiterea de fisiere prin messanger

4. In final blocati si protocoalele necunoscute pentru a va proteja complet informatia impotriva programelor terte.

Blocati transferul de fisiere prin terti

Go to top