Home Page Slider

 • pdf sign
 • semnatura245
 • semnatura324
 • Caption for slider image 1 comes here
 • Caption for slider image 2 comes here
 • Caption for slider image 3 comes here

Semnatura electronica

top2Semnarea electronica a documentelor

Solutii Ascertia pentru semnarea electronica

top2Solutii oferite de Ascertia pentru semnarea electronica a documentelor

Servere oferite de Ascertia

top3Solutii si servere oferite de Ascertia

DEMO

top4Versiuni gratuite oferite spre testare

Home

Principalele caracteristici ale aplicatiei PDF Sign&Seal

on . Posted in Produse

PDF Sign&Seal este o aplicatie desktop standalone care se concentreaza pe crearea semnaturilor electronice PDF avansate. Urmatoarele repere sunt incluse in caracteristicile de baza:

Suport pentru semnaturi electronice PDF

 • Suporta toate formatele de semnaturi electronice (digitale) PDF
  PDF Sign&Seal este un specialist in aplicarea semnaturilor electronice PDF. Aplicatia suporta in mod natural toate semnaturile electronice PDF de baza si avansate (de exemplu semnaturi PDF vizibile sau invizibile, semnaturi certificate sau semnaturi de aprobare, contra-semnaturi, semnaturi PDF cu marca de timp sau semnaturi PDF pe termen lung - PadES).
 • Suport pentru PDF/A
  PDF Sign&Seal poate semna documente conforme cu PDF/A 1a si 1b. PDF/A este un format de arhiva a standardului PDF si in prezent este cunoscut ca ISO 19005-1:2005. Formatul a fost conceput pentru a asigura ca documentele pot fi stocate cu precizie pentru multi ani in viitor. Acesta este formatul ales la arhivarea documentelor PDF.
 • Suport automat pentru semnatura Adobe® CDS
  PDF Sign&Seal recunoaste automat certificatele Adobe CDS (care sunt legate de Adobe Root CA) si utilizeaza informatiile pe care le contin pentru a crea semnaturi PDF pe termen lung avansate. Utilizatorii nu au nevoie de training sau de configurari speciale pentru a utiliza aceste semnaturi PDF de securitate inalta pentru documentele lor importante.
 • Verificare completa a semnaturilor electronice PDF
  PDF Sign&Seal suporta verificarea avansata a semnaturilor electronice PDF. Aplicatia detine capacitatea de a verifica istoricul semnaturilor PDF si statutul certificatului semnatarului prin utilizarea CRL-urilor (Certificate Revocation Lists – liste de revocare a certificatelor) si/sau OCSP (Online Certificate Status Protocol). Programul este unic pentru ca ofera rezultate simple de validare a semnaturilor PDF de nivel inalt. Aplicatia detine si capacitatea de a detalia rezultatele (de exemplu un viewer propriu de solicitare/raspuns OCSP) in cazul in care exista erori.

Usurinta in utilizare

 • Operatiune cu un singur click
  PDF Sign&Seal se integreaza in interfata contextuala astfel incat sa-l puteti accesa prin click-dreapta pe documente in Windows Explorer. Utilizati aceasta functie pentru crearea, semnarea, criptarea documentelor electronice etc. Toate acestea pot fi realizate cu un simplu click, fara aparitia unor ferestre pop-up sau wizard-uri de semnare neplacute.
 • Salvarea locatiilor preferate pentru semnare
  Puteti salva profilurile de semnatura (denumite locatii preferate pentru semnare). Acest lucru faciliteaza semnarea documentelor standard de business care trebuie semnate intotdeauna in aceeasi locatie sau utilizand acelasi stil. Locatia si aspectul pot fi definite si memorate utilizand denumiri ca de exemplu: “semnatura factura PDF”, “semnatura raport financiar” etc. Puteti crea automat si campuri goale pentru semnaturi PDF pe pagini multiple. Functie speciala pentru economisirea timpului: administratorii pot predefini locatiile si aspectele semnaturilor PDF si le pot copia pentru toti utilizatorii in timpul instalarii aplicatiei.

Informatii utile despre semnarea electronica a documentelor

on . Posted in Produse

TERMENI DE SPECIALITATE:
Pentru a intelege modul in care functioneaza sistemul de lucru cu documente electronice gasiti mai jos cele mai importante aspecte care tin de acest domeniu:

Ce este semnatura electronica?
Semnatura electronica reprezinta un set de informatii personale ale semnatarului transmise in format electronic. Semnatura electronica este aplicata pe documentul semnat electronic, numai in prezenta certificatul digital si atesta faptul ca titularul documentului este si semnatarul documentului. Semnatura electronica contine informatii despre data semnarii si dovedeste faptul ca documentul nu a fost modificat dupa momentul semnarii.

De ce semnatura electronica?
Din motive de securitate, instutiile de stat (ANAF, CNAS) si sistemul SEAP de licitatii electronice solicita ca documentele transmise de catre persoanele fizice si juridice sa fie semnate electronic.

Ce valoare are semnatura electronica?
Semnatura electronica are aceeasi valoare pentru documentele electronice ca si semnatura olografa pentru documentele fizice pe care se regaseste.

Cine poate utiliza semnatura electronica?
Orice persoana fizica sau juridica poate utiliza o semnatura electronica pentru a transmite documentele in format electronic fiind asigurata ca documentele vor putea fi deschise, contra-semnate sau utilizate numai de catre destinatarii specificati.

Atentie: semnatura electronica NU poate fi aplicata pe documentele semnate in lipsa unui certificat digital.

Ce este un certificat digital?
Un certificat digital reprezinta un sir de caractere asociat unei persoane sau institutii pentru care a fost emis si care este transmis intr-un fisier. Conform Legii Semnaturii Electronice certificatul digital reprezinta “o colectie de date in forma electronica ce atesta legatura dintre datele de verificare a semnaturii electronice si o persoana, confirmand identitatea acelei persoane”.


Ce este un certificat digital calificat?
In conformitate cu Legea semnaturii electronice un certificat digital este calificat daca acesta contine toate mentiunile conform articolului 18 al Legii semnaturii electronice si este emis de catre un furnizor autorizat de servicii de certificare din Romania.
Pentru mai multe detalii, consultati AICI continutul legii semnaturii electronice (Art 18 si 20).

Despre noi

Suntem prezenti pe piata in domeniul securitatii informatice din anul 1994.

Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate in domeniu de catre lideri de piata.

Oferim servicii de asistenta in domeniu.

Contact

Ro Interactive Technologies S.R.L.
Str. Aurel Suciu nr. 63 ap. 1
400440 Cluj-Napoca
Tel: 0040-264-418929; 0040-744-799248
Fax: 0040-264-418929
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla