Principalele caracteristici ale aplicatiei PDF Sign&Seal

Written by Ioana on . Posted in Produse

PDF Sign&Seal este o aplicatie desktop standalone care se concentreaza pe crearea semnaturilor electronice PDF avansate. Urmatoarele repere sunt incluse in caracteristicile de baza:

Suport pentru semnaturi electronice PDF

 • Suporta toate formatele de semnaturi electronice (digitale) PDF
  PDF Sign&Seal este un specialist in aplicarea semnaturilor electronice PDF. Aplicatia suporta in mod natural toate semnaturile electronice PDF de baza si avansate (de exemplu semnaturi PDF vizibile sau invizibile, semnaturi certificate sau semnaturi de aprobare, contra-semnaturi, semnaturi PDF cu marca de timp sau semnaturi PDF pe termen lung - PadES).
 • Suport pentru PDF/A
  PDF Sign&Seal poate semna documente conforme cu PDF/A 1a si 1b. PDF/A este un format de arhiva a standardului PDF si in prezent este cunoscut ca ISO 19005-1:2005. Formatul a fost conceput pentru a asigura ca documentele pot fi stocate cu precizie pentru multi ani in viitor. Acesta este formatul ales la arhivarea documentelor PDF.
 • Suport automat pentru semnatura Adobe® CDS
  PDF Sign&Seal recunoaste automat certificatele Adobe CDS (care sunt legate de Adobe Root CA) si utilizeaza informatiile pe care le contin pentru a crea semnaturi PDF pe termen lung avansate. Utilizatorii nu au nevoie de training sau de configurari speciale pentru a utiliza aceste semnaturi PDF de securitate inalta pentru documentele lor importante.
 • Verificare completa a semnaturilor electronice PDF
  PDF Sign&Seal suporta verificarea avansata a semnaturilor electronice PDF. Aplicatia detine capacitatea de a verifica istoricul semnaturilor PDF si statutul certificatului semnatarului prin utilizarea CRL-urilor (Certificate Revocation Lists – liste de revocare a certificatelor) si/sau OCSP (Online Certificate Status Protocol). Programul este unic pentru ca ofera rezultate simple de validare a semnaturilor PDF de nivel inalt. Aplicatia detine si capacitatea de a detalia rezultatele (de exemplu un viewer propriu de solicitare/raspuns OCSP) in cazul in care exista erori.

Usurinta in utilizare

 • Operatiune cu un singur click
  PDF Sign&Seal se integreaza in interfata contextuala astfel incat sa-l puteti accesa prin click-dreapta pe documente in Windows Explorer. Utilizati aceasta functie pentru crearea, semnarea, criptarea documentelor electronice etc. Toate acestea pot fi realizate cu un simplu click, fara aparitia unor ferestre pop-up sau wizard-uri de semnare neplacute.
 • Salvarea locatiilor preferate pentru semnare
  Puteti salva profilurile de semnatura (denumite locatii preferate pentru semnare). Acest lucru faciliteaza semnarea documentelor standard de business care trebuie semnate intotdeauna in aceeasi locatie sau utilizand acelasi stil. Locatia si aspectul pot fi definite si memorate utilizand denumiri ca de exemplu: “semnatura factura PDF”, “semnatura raport financiar” etc. Puteti crea automat si campuri goale pentru semnaturi PDF pe pagini multiple. Functie speciala pentru economisirea timpului: administratorii pot predefini locatiile si aspectele semnaturilor PDF si le pot copia pentru toti utilizatorii in timpul instalarii aplicatiei.

 

 • Integrarea in Tablet PC
  PDF Sign&Seal ofera suport complet pentru lansarea pe Tablet PC, inclusiv capacitatea de a adauga cerneala semnaturilor si de a marca notele dintr-un document PDF deschis.
 • Semnaturi electronice de tip Drag&Drop
  Puteti selecta un aspect de semnatura si apoi il puteti pozitiona in orice locatie in care doriti sa aplicati semnatura electronica pe un document PDF deschis. Astfel se va initia procesul de semnare electronica a documentului PDF si aspectul semnaturii alese va fi creat exact acolo unde v-ati dorit. Acum puteti vedea modul in care vor aparea semnaturile electronice pe document inainte de aplicarea efectiva a semnaturii.
 • Designer flexibil pentru aspectul semnaturii PDF
  Acum detineti control complet asupra modului in care creati aspectul semnaturii PDF care va fi aplicat pe documente. Aceasta reprezinta o cerinta importanta pentru aspectele de semnaturi personalizate pentru diferite domenii. Niciun alt produs software pentru semnare PDF nu ofera acelasi nivel de flexibilitate in definirea elementelor aspectului semnaturii (marimea, forma, pozitia, fontul, marimea si culoarea textului, includerea de margini si multe alte optiuni). Utilitarul de design incorporat faciliteaza selectarea/pozitionarea si redimensionarea textului individual si a elementelor grafice ale aspectului semnaturii PDF. 

Flux de lucru optimizat

 • Configurarea fluxului de lucru
  Puteti defini fluxul de lucru pe care doriti sa-l realizeze PDF Sign&Seal. Fluxul de lucru poate aparea in meniul contextual prin click-dreapta. De exemplu, fluxul de lucru pentru crearea, semnarea sau adaugarea unui document PDF la un email etc. Selectati operatiunile solicitate, denumiti fluxul de lucru si el va fi afisat atunci cand selectati click-dreapta pe un fisier in Windows Explorer.
 • Navigare usoara in documentele PDF
  PDF Sign&Seal permite utilizatorilor sa vizualizeze documentele PDF in interfete tabelare. Interfata pentru utilizator a fost proiectata la fel ca si Microsoft Office 2010. Acest lucru permite utilizatorilor sa lucreze in acelasi timp cu documente PDF multiple si sa treaca mai usor de la un document la altul. Aplicatia ofera suport si pentru zoom, marcaje (bookmarks), linkuri si thumbnails pentru navigare. Se ofera accesul rapid la comentarii, detaliile semnaturii si se ofera vizibilitate maxima a documentului.
 • Crearea documentelor PDF
  PDF Sign&Seal include un print driver denumit PDF Sign&Seal Make care permite utilizatorilor sa creeze fisiere PDF din fisiere de tip Microsoft Word, Excel, PowerPoint, imagini TIFF, fisiere AutoCAD, Visio si multe alte tipuri de fisiere. Crearea fisierelor PDF se realizeaza prin comanda File → Print sau prin operatiunea click-dreapta din Windows Explorer. Se pot selecta fisiere multiple si ele pot fi procesate automat astfel incat sa nu trebuiasca sa le deschideti si sa le convertiti pe fiecare in parte.
 • Semnarea instanta pe una sau mai multe pagini
  Puteti semna cu o singura operatiune in locatia preferata de pe prima pagina, ultima pagina, de pe toate paginile sau de pe paginile selectate. In timpul semnarii puteti si sa modificati selectarea paginilor. Astfel se economiseste timp si efort si se creeaza o interfata mai intuitiva pentru utilizatori. Optiunea de semnare instanta din PDF Sign&Seal va asigura ca nu sunt afisate ferestre pop-up si ca operatiunea este instantanee.
 • Procesarea pachetelor cu fisiere multiple
  Functia din PDF Sign&Seal pentru procesarea pachetelor va permite sa selectati fisiere multiple din Windows Explorer. Apoi puteti selecta una din optiunile “creeaza PDF”, “creeaza si semneaza PDF-uri” si/sau "cripteaza" si/sau "trimite prin email" etc. Puteti sa creati si propriu flux de lucru pentru fisiere.
 • PDF Sign&Seal API
  PDF Sign&Seal poate fi integrat in aplicatiile de business prin utilizarea unui API de server sau API pentru desktop sau printr-o linie de comanda. Linia de comanda poate fi utilizata in orice aplicatie Windows in care API-urile ofera numai integrarea fisierelor .NET Functionalitatea completa a lui PDF Sign&Seal poate fi exploatata prin intermediul acestor optiuni de integrare.

Conformitatea si securitatea documentelor PDF

 • Conformitate legala
  PDF Sign&Seal a fost creat astfel incat sa fie conform cu o serie de cadre de legislatie si reglementare pentru semnaturile electronice care includ: legea UE (EU Directive for Electronic Signatures), EU Directive for E-Invoicing, IdenTrust, US Electronic Signatures in Global and National Commerce Act (E-Sign), The Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), 21 CFR Part 11 (un regulament pentru utilizarea semnaturilor electronice in industria farmaceutica), Sarbanes-Oxley Act (SOX) si altele. In timpul semnarii poate fi afisata utilizatorului o declaratie legala care sa asigure ca utilizatorul intelege implicatiile semnaturii electronice.
 • Securitatea documentelor PDF
  Criptarea documentelor PDF permite autorului sa controleze cine poate deschide documentul. Se pot defini drepturile de acces pentru un utilizator (de exemplu daca poate sa listeze documentul, daca poate selecta si copia continutul documentului etc). PDF Sign&Seal suporta criptarea documentelor PDF bazata pe parola sau certificat. Puteti defini cu usurinta grupuri de destinatari si deci puteti proteja documetele PDF pentru grupuri intregi. Fiecare membru din grup poate detine un set individual de drepturi de acces.
 • Integrarea legalizarii notariale a documentelor
  PDF Sign&Seal permite verificarea pe parte de server (si legalizarea notariala) a documetelor PDF astfel incat semnaturile PDF pot fi verificate si arhivate centralizat in baza de date a lui ADSS Server (sau in sistemul de management al documentelor). Se pot afisa informatii despre statutul tuturor semnaturilor PDF regasite.
 • Vizualizarea istoricului
  PDF Sign&Seal inregistreaza operatiunile de semnare si criptare realizate de utilizatori. Viewerul de istoric afiseaza data/ora semnarii (sau criptarii), cine a realizat operatiunea, locatia fisierului exportat si succesul/esecul operatiunii.

Completarea formularelor PDF

 • Completarea formularelor PDF
  PDF Sign&Seal suporta vizualizarea si completarea campurilor din formularele PDF. Aplicatia PDF Sign&Seal recunoaste automat un formular PDF si va permite sa completati cu text, sa selectati dintr-o lista derulanta, sa selectati casutele de marcare/butoanele si sa apasati butonul de trimitere al formularului. Formularele completate total sau partial care sunt salvate local va ajuta sa evitati pierderea oricarui document. In plus, vi se permite sa pastrati local o copie a formularului completat pentru propriile inregistrari.
 • Adaugarea campurilor cu text
  Adaugati campuri cu text direct in documentul PDF pentru introducerea de comentarii sau date. Aceste campuri sunt vizibile atunci cand documentul este listat.
 • Comentarii, adaugare fisiere si filigrane (watermarks)
  PDF Sign&Seal suporta comentariile cu note, adaugarea de fisiere de orice tip si capacitatea de a adauga filigrane (watermarks) pe pagini selective.
 • Rotirea documentelor PDF
  Uneori documentele PDF sunt scanate cu susul in jos! PDF Sign&Seal permite rotirea cu usurinta a documentelor PDF scanate inainte de semnare.
 • Imbinarea documentelor
  Deseori este necesar sa puteti imbina mai multe documente intr-un singur raport final inainte de semnare. PDF Sign&Seal suporta imbinarea de documente inclusiv configurarea oridinii in care documentele sunt imbinate.

Caracteristici de interoperabilitate

 • Suport pentru Smartcard si USB Token
  PDF Sign&Seal poate utiliza chei software, smartcard-uri si USB Tokene pentru semnare si criptare. PDF Sign&Seal utilizeaza Windows Keystore pentru accesarea cheilor. Astfel orice smartcard sau USB Token care functioneaza in Windows va functiona automat si cu PDF Sign&Seal.
 • Interoperabilitate PKI completa
  PDF Sign&Seal este bazat complet pe standarde si deci este neutra din punct de vedere al PKI. Aplicatia poate utiliza certificate digitale de la orice autoritate de certificare, poate obtine CRL-uri si OCSP de la orice furnizor de statut pentru certificate conform cu standardele. PDF Sign&Seal lucreaza cu autoritate de marca temporala RFC 3161. Documentele PDF create de PDF Sign&Seal sunt conforme cu specificatiile PDF si deci pot fi deschise si verificte de orice software compatibil cu PDF.

Administrare usoara

 • Implementare si administrare usoara
  Toate setarile lui PDF Sign&Seal pot fi pre-configurate de administratori (de exemplu locatiile campurilor de semnare si aspectele semnaturilor PDF) inainte de lansare. Administratorii pot realiza o instalare transparenta si automata pentru utilizatorii enterprise prin intermediul lui Microsoft SMS sau SCCM.
 • Actualizari post implementare
  Actualizarile de configurare dupa implementare sunt usor de gestionat. Administratorii (si utilizatorii) pot exporta configurarile lor (toate sau doar cele specificate) si le pot partaja cu altii.

Beneficiile managementului

 • Cost total de proprietate redus 
  PDF Sign&Seal este o aplicatie standalone si nu este necesar un program software tert (Adobe® Acrobat® sau chiar Adobe Reader®). Documentele PDF nu au nevoie de privilegii speciale pentru activarea functiei de semnare. Acest lucru reduce dramatic costul total de proprietate al acestei solutii avansate pentru semnare electronica PDF.
 • Optiuni de re-branding
  Ascertia va poate oferi o versiune re-branduita a lui PDF Sign&Seal fara costuri suplimentare. 

Vorbeste pe limba ta

 • GUI multi-lingvistic
  PDF Sign&Seal este disponibil in mai multe limbi (de exemplu daneza, engleza, franceza, maghiara, portugheza, romana, slovena, spaniola). La cerere pot adauga si alte limbi.
 • Suport pentru text introdus de la dreapta la stanga
  PDF Sign&Seal suporta limbi cu scriere de la dreapta la stanga, ca de exemplu limba Araba.

 

Despre noi

Suntem prezenti pe piata in domeniul securitatii informatice din anul 1994.

Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate in domeniu de catre lideri de piata.

Oferim servicii de asistenta in domeniu.

Contact

Ro Interactive Technologies S.R.L.
Str. Aurel Suciu nr. 63 ap. 1
400440 Cluj-Napoca
Tel: 0040-264-418929; 0040-744-799248
Fax: 0040-264-418929
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla