• Default
  • Title
  • Date
  • Random

Cititoare de card de sanatate ACR83 si ACR39

Achizitionati unul dintre cele mai utilizate cititoare de card de sanatate:

Cititor card sanatate ACR83 si Cititor card sanatate ACR39

Cititoarele de card distribuite de catre firma noastra sunt cititoare validate de catre CNAS (cititor autorizat cnas) pentru utilizare in sistemul informatic al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Cititoarele ACR 83 si ACR 39 se conecteaza la portul USB al calculatorului si dupa introducerea cardului de sanatate in cititorul de carduri, activitatea desfasurata de catre medicul de familie, medicul dentist, retetele eliberate de catre farmaciile si institutiilor publice care desfasoara activitati de natura medicala (servicii medicale) in Romania poate fi transmisa in sistemul informatic al CNAS si decontata ulterior. Puteti alege intre un cititor de carduri care are ecran si tastatura, ACR 83, cel mai vandut cititor de carduri din Romania si cititorul de carduri ACR 39, simplu, sigur si robust, care insa nu poseda ecran si tastatura, caz in care validarea cardului de sanatate introdus in cititor se face cu ajutorul tastaturii calculatorului. Prin utilizarea acestui cititor de carduri ACR 83 asigurati confidentialitatea datelor (secure pin entry) de autentificare in sistem.

Cititor de card ACR83

Cititor de card ACR39

Cititor card sanatate ACR83 Cititor card sanatate ACR39

Cititor card ACR83

Cititor card ACR39

  • Afla cine a mai cumparat modelele acestea de cititoare de card de sanatate aici.
  • Ne gasiti in SEAP sub numele de Ro Interactive Technologies SRL.
  • Daca doriti mai multe informatii despre noi si produsele noastre ne puteti contacta aici.

Intretinere pentru cititoarele de carduri

Pentru functionarea corespunzatoare a cititorului de carduri, este recomandat ca acesta sa fie curatat periodic. Impuritatile care se pot afla pe cardul de sanatate, la introducerea acestuia in cititorul de carduri, se depun in timp pe contactele de citire a cardurilor de sanatate, fapt care poate duce la disfunctionalitati in citirea cardurilor. Va recomandam ca odata cu achizitionarea unui cititor de carduri sa achizitionati si carduri pentru curatarea periodica a acestuia.

De ce sa ne alegi pe noi?

Suntem prezenti pe piata securitatii informatice din anul 1994. Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate de producatori cu titlul de lideri de piata. Contacteaza-ne aici!

Solutii de protectie pentru software

Puteti testa gratuit solutiile de licentiere si protectie software oferite de Thales (Gemalto), lider mondial in protectia datelor. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Cititoare de card aprobate CNAS

Va oferim cititoare pentru cardul de sanatate: ACR83 (format APG) la 185.59 lei (TVA inclus); ACR39U-H1 la 116.19 lei (TVA inclus) si ACR39 la 76.92 lei (TVA inclus). Comanda aici!

Autentificare cu dispozitive OTP si USB Token

Testati autentificarea in paginile de web cu acces restrictionat prin dispozitivele de autentificare cu OTP Token si USB Token. Aflati mai multe detalii aici!