De ce PDF Sign&Seal?

Written by Super User on . Posted in Produse

Principalele motive pentru care PDF Sign&Seal este ales de catre mii de manageri si profesionisti devotati precum arhitecti, ingineri, avocati, contabili, consultanti, medici, clinicieni, inspectori si notari sunt:

  • Semnarea simpla a documentelor PDF
    Ascertia ofera o aplicatie de semnare PDF care elimina orice complexitate, indiferent daca discutam de aplicarea semnaturii cu un singur click sau capacitatea de memorare a locatiilor de semnare ale documentelor PDF!

 

  • Semnarea eficienta a documentelor
    Ati incercat semnarea documentelor PDF cu alte unelte, intr-un context real de business, sub presiunea unui termen limita real? Ascertia cunoaste provocarile pe care le intalniti cu alte aplicatii de semnare a documentelor PDF. Caracteristici precum semnarea pachetelor de documente PDF, crearea si semnarea documentelor PDF intr-un singur pas, semnarea imediata a documentelor PDF, fara ferestre enervante pop-up, va permit sa aveti mai mult timp pentru afacerea dumneavoastra decat pentru aplicatia de semnare.

  • Implementarea usoara a aplicatiei
    Implementarea lui PDF Sign&Seal intr-un mediu corporativ este foarte usoara. Ascertia ofera suport pentru instalarea automata prin utilizarea lui Microsoft SCCM/SMS cu activarea simplicata a licentei. Administratorii pot sa pre-configureze cu usurinta toate setarile implicite inainte de lansare. Mai tarziu, toate setarile lui PDF Sign&Seal sau doar cele specificate pot fi exportate si importate conform cerintelor.

Ascertia s-a concentrat pe facilitarea semnarii documentelor PDF. Astfel s-a evitat adaugarea de functii inutile care ar fi ingreunat invatarea si utilizarea zilnica a aplicatiei. Aceasta este o lectie pe care multi dintre vanzatorii de produse software adesea o uita!

Despre noi

Suntem prezenti pe piata in domeniul securitatii informatice din anul 1994.

Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate in domeniu de catre lideri de piata.

Oferim servicii de asistenta in domeniu.

Contact

Ro Interactive Technologies S.R.L.
Str. Aurel Suciu nr. 63 ap. 1
400440 Cluj-Napoca
Tel: 0040-264-418929; 0040-744-799248
Fax: 0040-264-418929
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla