• Default
  • Title
  • Date
  • Random

Retea de comunicatii securizata cu USB Token

Va oferim solutii de implementare a autentificarii securizate pe un web server existent, emitere a certificatelor digitale si dispozitivelor de autentificare.

Stiati ca nu trebuie sa platiti certificatele digitale si puteti actiona ca propria autoritate de certificare (CA)? Puteti emite propriile certificate pentru utilizare interna daca:Acces securizat cu USB Token

  • utilizati pentru nevoile firmei un web server securizat
  • oferiti informatii pentru angajati si colaboratori
  • criptati e-mailuri in comunicatia interna
  • utilizati certificate digitale pentru comunicatie in VPN.

Emiteti si gestionati gratuit numarul de certificate de care aveti nevoie si nu trebuie sa platiti emiterea periodica a acestora de catre o autoritate de certificare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa pastrati in siguranta cheia privata cu ajutorul carora generati certificatele, astfel incat un utilizator rau intentionat sa nu o poata utiliza pentru a emite certificate in numele dumneavoastra. Distribuiti fiecarui utilizator autorizat cate un USB Token in care ati inscris certificatul digital al utilizatorului.

Ce presupune un site web cu informatii securizate?

Pentru a extinde functionalitatea unui site web, astfel incat sa va puteti asigura confidentialitatea informatiilor, impartiti continutul site-ului web intr-o zona pentru public si o zona privata. Accesul in zona privata se face numai dupa autentificarea utilizatorului cu certificatul digital pe care l-ati emis. Implementarea se face simplu, fara sa afecteze functionalitatea existenta a site-ului. Puteti renunta la autentificarea cu username si password sau puteti adauga un nivel suplimentar de autentificare cu certificat digital.

Pentru un site web cu informatii securizate aveti nevoie de:
- un software care sa permita emiterea si gestionarea certificatelor digitale.
- dispozitivele USB Token pe care stocati certificatele digitale.

Puteti achizitiona dispozitivele USB Token pentru stocarea certificatelor digitale aici!

Pentru mai multe informatii si o oferta completa privind reteaua de comunicatii securizata prin USB Token ne puteti contacta aici.

De ce sa ne alegi pe noi?

Suntem prezenti pe piata securitatii informatice din anul 1994. Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate de producatori cu titlul de lideri de piata. Contacteaza-ne aici!

Solutii de protectie pentru software

Puteti testa gratuit solutiile de licentiere si protectie software oferite de Thales (Gemalto), lider mondial in protectia datelor. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta aici!

Cititoare de card aprobate CNAS

Va oferim cititoare pentru cardul de sanatate: ACR83 (format APG) la 185.59 lei (TVA inclus); ACR39U-H1 la 116.19 lei (TVA inclus) si ACR39 la 76.92 lei (TVA inclus). Comanda aici!

Autentificare cu dispozitive OTP si USB Token

Testati autentificarea in paginile de web cu acces restrictionat prin dispozitivele de autentificare cu OTP Token si USB Token. Aflati mai multe detalii aici!