Servere oferite de Ascertia

Written by Ioana on . Posted in Servere oferite de Ascertia

Indiferent care sunt nevoile de business actuale sau viitoare, Ascertia va ofera o gama de solutii server corespunzatoare cu cerintele de pe piata:

Ascertia Docs  - server pentru aprobarea documentelor electronice si fluxurilor de lucru in cloud

ADSS Server (cu modulele ADSS PDF Server, ADSS XML Server, ADSS PKCS#7 Server) - solutii pentru semnarea, verificarea si aprobarea centralizata a documentelor electronice

ADSS TSA Server - permite emiterea si aplicarea marcilor de timp pe documentele electronice

ADSS OCSP Server - solutie pentru validarea certificatelor digitale conform standardului IETF RFC 2560

ADSS XKMS Server - solutie pentru validarea certificatelor cu cheie publica pe parte de server

ADSS SCVP Server - solutie server pentru validarea certificatelor conform standardului IETF RFC 5055 SCVP

ADSS Archive Server - solutie care ofera servicii de arhivare ale documentelor electronice

ADSS Secure Email Server - solutie server ce permite semnarea si verificarea email-urilor si/sau fisierelor incorporate (atasamentelor) semnate electronic

ADSS Secure Email Server

Written by Ioana on . Posted in Servere oferite de Ascertia

Server sigur de email/ Prezentare generala a server-ului MTA sigur
ADSS Secure Email Server permite companiilor sa verifice simplu si eficient emailurile semnate si/sau documentele incorporate in emailuri (atasamente). Serverul este un produs "drop-in" bazat pe server (Secure MTA Server) care elimina nevoia de a implementa un produs software de securitate (software sigur MTA) pentru utilizatorii finali. Serverul elimina si nevoia de reconfigurare a clientilor de email existenti sau educarea utilizatorilor finali despre modul in care sa gestioneze si sa utilizeze caracteristicile locale de securitate.
Acest aspect nu trebuie subestimat deoarece este greu pentru utilizatorii finali sa determine daca un email sau document semnat ar trebuie sa fie de incredere. Aceasta decizie de a acorda incredere depinde de configurarea aplicatiilor locale si solicita ca utilizatorul sa inteleaga mesaje tehnice complexe.

Ce este ADSS Secure Email Server?
ADSS Secure Email Server este un server MTA sigur care se integreaza in infrastructura de email existenta. Serverul verifica automat si unitar emailurile si documentele semnate incorporate in emailurile primite (atasamente). Verificarea semnaturii se realizeaza prin apeluri catre ADSS Server. Regulile politicii sunt stabilite pentru a guverna modul in care sa fie dirijate emailurile care nu trec de verificare sau nu sunt de incredere. Emailurile de incredere sunt trimise catre destinatarul specificat.

ADSS Archive Server

Written by Ioana on . Posted in Servere oferite de Ascertia

ADSS Archive Server pentru arhivarea documentelor electronice
Anumite documente de business trebuie sa fie arhivate in siguranta pentru un numar specificat de ani ca parte a conformitatii cu politicile interne, regulile externe sau cerinte legislative. Sunt necesare masuri severe de securitate pentru a se asigura ca datele pot fi dovedite ca fiind originale si neschimbate de la momentul crearii sau cel putin din momentul arhivarii.
ADSS Archive Server de la Ascertia a fost creat special sa ofere servicii de arhivare care indeplinesc specificatiile IETF LTANS (in prezent in stadiul de proiect). Produsul este indreptat spre acele organizatii si furnizori de servicii de arhivare electronica.
ADSS Archive Server ofera aceste capacitati pentru orice tip de document inclusiv PDF, Office si alte fisiere precum cele legale, financiare, de personal, de siguranta si chiar schite de inginerie sau planuri de proiecte. Toate documentele, fisierele zip si alte date pot fi arhivate. Comania trebuie doar sa decida care documente trebuie arhivate si cu care politica de arhivare.

ADSS SCVP Server

Written by Ioana on . Posted in Servere oferite de Ascertia

SCVP Server - o autoritate scalabila de validare SCVP 
Validarea credibilitatii certificatelor digitale poate fi complexa si de obicei solicita informatii pe parte de client. Standardul protocolului de validare a certificatului bazat pe server (Server-based Certificate Validation Protocol - SCVP) a fost creat special pentru a permite aplicatiilor de business sa fie mai putin constiente si sa delege toate aspectele validarii certificatului catre un server credibil.

Indeplineste standardele IETF RFC 5055
ADSS SCVP Server indeplineste standardele IEFT RFC 5055 SCVP pentru validarea caii delegate a certificatelor. Aplicatiilor le este mai usor sa utilizeze caracteristici de securitate e-trust decat protocolul traditional OCSP, deoarece pot delega toate aspectele validarii certificatului catre server. Pot fi definite mai multe profile de validare in ADSS SCVP Server pentru a oferi aceste optiuni:

  • Definiti care CA-uri sa fie folosite pentru a construi lanturi credibile pentru certificatele entitatilor finale
  • Definiti metoda de validare utilizata, fie OCSP si/sau CRL pentru validare acolo unde un CA nu este pre-inregistrat
  • Definiti identificatorii acceptabili de obiect ai politicii de validare (Certificate Policy Object Identifiers - CP OID)
  • Definiti daca doriti sa permiteti validari istorice ale certificatelor

Utilizarea produsului ADSS Server cu o licenta a modulului activat SCVP asigura o performanta solida si de incredere. ADSS SCVP Server poate fi livrat ca un instrument virtual, permitand companiei sa utilizeze o platforma server la alegere, menita sa indeplineasca cerintele politicii de securitate si sa satisfaca nevoia reala cu CPU si resurse de memorie.

Validarea istoricului cu SCVP Server
ADSS SCVP Server poate efectua verificari istorice ale validarii certificatului. O cerere de validare poate include o data/ora din trecut, de ex. imediat dupa momentul semnarii (si in plus orice perioada de gratie de validare) pentru un document important. Aceasta functionalitate de validare istorica nu este posibila intr-un OCSP standard, dar ADSS Server o suporta in modulele OASIS DSS, XKMS si SCVP - folosind modulele avansate de monitorizare CRL si arhivare. ADSS SCVP Server ofera o interfata ASN.1 si ADSS Client SDK faciliteaza solicitarile de cod pentru modulul serviciului utilizand apelari de nivel inalt in Java si .NET. Controalele accesului autentificat pot fi lansate prin filtrarea adreselor IP si/sau certificatelor client SSL si/sau semnaturilor de cerere SCVP.

ADSS XKMS Server

Written by Ioana on . Posted in Servere oferite de Ascertia

ADSS XKMS Server - o autoritate scalabila de validare XKMS 
ADSS XKMS Server indeplineste W3C XKMS (XML Key Management Specification) pentru validarea pe parte de server a certificatelor cheilor publice. XKMS promite sa faca mai usor pentru aplicatii sa utilizeze aceste caracteristici e-trust de securitate utilizand mai degraba servicii web decat protocoale traditionale PKI. Standardul include si functionalitate care cuprinde servicii de inregistrare, certificare, revocare si recuperare - aceste aspecte sunt incluse in prospectul produsului.

Indeplineste conformitatea cu PKIX RFC 5280
Utilizarea aceluiasi produs dovedit ADSS XKMS Server cu o licenta de modul activat XKMS va asigura o performanta solida sigura, care poate fi livrata ca un instrument virtual, permitand companiei sa utilizeze o platforma la alegere care este menita sa corespunda cerintelor politicii de securitate, cu CPU si resurse de memorie care sa satisfaca cerinta. Diferenta cheie intre validarea XKMS si OCSP este ca un sistem OCSP verifica numai statutul de revocare a unui certificat in timp ce ADSS XKMS Server efectueaza un set complet de verificari de validare PKIX RFC 5280 asupra certificatului tinta. De exemplu:

  • Se asigura ca poate fi construit un lant valid al certificatelor pana la un Root CA credibil (include verificarea semnaturii pe fiecare certificat si a normelor de inlantuire a numelui)
  • Se asigura ca fiecare certificat din lant se afla in perioada de valabilitate
  • Se asigura ca fiecare certificat din lant este bun si nu este revocat, utilizand fie un OCSP local sau mobil, fie prin verificarea CRL
  • Se asigura ca fiecare certificat din lant contine extensii valide ale certificatului

Validarea istoricului cu XKMS Server
ADSS XKMS Server poate efectua de asemenea verificari ale istoricului de validare a certificatelor. O solicitare de validare poate include o data/ ora din trecut, de exemplu de imediat dupa momentul semnarii (si in plus orice perioada de gratie de validare) pentru un document important. Aceasta functionalitate de validare a istoricului nu este posibila intr-un standard OCSP, dar ADSS XKMS Server suporta functionalitatea in modulele OASIS DSS, XKMS si SCVP - folosind modulul avansat CRL de monitorizare si arhivare.

Interfata bazata pe XML/SOAP
ADSS XKMS Server ofera o interfata standard bazata pe servicii web XML/SOAP, facand-o mai usor de integrat in aplicatiile web. Controalele autentificate al accesului pot fi implementate folosind o filtrare a adreselor IP si/sau un certificat client SSL si/sau o semnatura de solicitare XKMS.

Verificarea calitatii certificatelor
O extensie avansata din ADSS XKMS Server suporta capacitatea de verificare a calitatii certificatelor folosind specificatiile proiectului european PEPPOL. Acesta permite produsului nu numai sa valideze un certificat din punctul de vedere criptografic, dar si sa determine daca certificatul respecta nivelele acceptabile de calitate. Calitatea certificatului se masoara pe baza autoritatii de certificare CP/CPS emitente, conformitatea cu anumite scheme de supervizare si rezistenta de baza a cheii publice si a algoritmilor hash folositi pentru producerea certificatelor si lungimilor cheilor asociate.

Despre noi

Suntem prezenti pe piata in domeniul securitatii informatice din anul 1994.

Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate in domeniu de catre lideri de piata.

Oferim servicii de asistenta in domeniu.

Contact

Ro Interactive Technologies S.R.L.
Str. Aurel Suciu nr. 63 ap. 1
400440 Cluj-Napoca
Tel: 0040-264-418929; 0040-744-799248
Fax: 0040-264-418929
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla