ADSS Secure Email Server

Written by Ioana on . Posted in Servere oferite de Ascertia

Server sigur de email/ Prezentare generala a server-ului MTA sigur
ADSS Secure Email Server permite companiilor sa verifice simplu si eficient emailurile semnate si/sau documentele incorporate in emailuri (atasamente). Serverul este un produs "drop-in" bazat pe server (Secure MTA Server) care elimina nevoia de a implementa un produs software de securitate (software sigur MTA) pentru utilizatorii finali. Serverul elimina si nevoia de reconfigurare a clientilor de email existenti sau educarea utilizatorilor finali despre modul in care sa gestioneze si sa utilizeze caracteristicile locale de securitate.
Acest aspect nu trebuie subestimat deoarece este greu pentru utilizatorii finali sa determine daca un email sau document semnat ar trebuie sa fie de incredere. Aceasta decizie de a acorda incredere depinde de configurarea aplicatiilor locale si solicita ca utilizatorul sa inteleaga mesaje tehnice complexe.

Ce este ADSS Secure Email Server?
ADSS Secure Email Server este un server MTA sigur care se integreaza in infrastructura de email existenta. Serverul verifica automat si unitar emailurile si documentele semnate incorporate in emailurile primite (atasamente). Verificarea semnaturii se realizeaza prin apeluri catre ADSS Server. Regulile politicii sunt stabilite pentru a guverna modul in care sa fie dirijate emailurile care nu trec de verificare sau nu sunt de incredere. Emailurile de incredere sunt trimise catre destinatarul specificat.

 

De ce sa utilizati ADSS Secure Email Server?

Integrare usoara
ADSS Secure Email Server ofera posibilitatea de a semna simplu si eficient emailuri si/sau documente incorporate in emailuri (atasamente). Secure Email Server este o solutie pe parte de server astfel incat nu este necesar sa implementati un software MTA separat sau chei de criptare pentru utilizatorii finali. In plus, nu este necesar sa reconfigurati clientii de email existenti sau sa educati utilizatorii finali despre modul in care sa administreze si utilizeze caracteristicile locale de securitate. ADSS Secure Email Server este un server MTA care se integreaza unitar in infrastructura de email existenta pentru a semna automat si unitar emailurile si documentele atasate cu ajutorul lui cu ADSS Enterprise Server.

 Filtrare
Profilurile flexibile de filtrare pot fi setate pe baza cuvintelor cheie sau a tipurilor de documente incorporate (atasate) astfel incat sa fie procesate numai anumite emailuri. Odata ce un email se potriveste politicii de filtrare este apoi trimis catre sistemul de procesare "mailet" pentru a fi semnat si verificat in conformitate cu regulile politicii.

Procesarea emailurilor si/sau a documentelor atasate
Emailurile filtrate pot fi semnate, verificate sau arhivate. Retineti ca aceste operatiuni (semnare, verificare) pot fi efectuate asupra documentelor atasate emailului.

ADSS Secure Email Server functioneaza cu modulele de semnare, verificare si aplicare a marcii de timp de la ADSS Server. Secure Email Server ofera o solutie solida de arhivare care raspunde la diferite nivele de securitate. Pentru arhivarea LTANS se foloseste ADSS Archive Server.

Caracteristici

Usor de utilizat

Server si filtru  de email configurabile
Permite configurarea politicilor de selectie ale filtrului care definesc tipul de emailuri care trebuie verificate. De exemplu se pot verifica emailuri semnate si/sau emailuri cu documente atasate semnate. Serverul permite configurarea politicilor de selectie a filtrelor care identifica emailuri care trebuie sa fie semnate pe parte de server bazat cuvintele cheie gasite in campurile "From", "To", "CC", "Subject" si/sau in corpul emailului. Emailul poate fi filtrat si pe baza unui anumit tip de document atasat (de ex. PDF, DOC, TXT etc.).

Integrare
ADSS Secure Email Server poate semna emailuri si documente atasate care sunt primite intr-o companie si poate realiza chiar si servicii de arhivare.

Politica centralizata de validare
Serverul va permite sa configurati punctele finale de incredere si alte aspecte a validarii semnaturii, de ex. modul in care sa verificati statutul de revocare a certificatelor folosind OCSP sau CRL-uri.

Formate de semnatura

Semnarea si verificarea emailurilor pe parte de server
Semneaza emailurile filtrate folosind specificatiile standard S/MIME recunoscute de toti clientii de e-mail cunoscuti (de ex. Outlook®, Outlook Express®, Lotus Notes® etc.). Serverul verifica emailurile care au fost semnate S/MIME cu semnaturi transparente sau opace. Prin urmare, serverul suporta emailuri semnate de la toti clientii cunoscuti de email (ex. Outlook®, Outlook Express, Lotus Notes® etc.)

Chei corporative si chei cu utilizator unic
Emailurile si documentele ataste pot fi semnate folosind fie chei corporative sau chei cu utilizator unic. Utilizatorii pot fi identificati din adresa de email a expeditorului sau folosind alte tehnici.

Semneaza si verifica documentele atasate 
Serverul suporta semnarea documentelor atasate folosind formate de semnaturi inclusiv PDF, XML DSig, PKCS#7, CMS, CAdES-T, CAdES-X-Long, XAdES-T si XAdES-X-Long. Atunci cand se utilizeaza semnaturi PDF, pot fi setate profiluri cmplexe de semnatura care definesc aspectul semnaturii si pe care pagini ar trebui creat acest aspect. Sunt suportate semnaturi invizibile si semnaturi certificate.
Serverul verifica documentele atasate semnate, inclusiv pe cele cu formate de semnatura standard si complexe inclusiv PDF, XML DSig, PKCS#7, CMS, ETSI CAdES si XAdES cu formate ES, ES-T, ES-X-Long, ES-EPES si ES-A.

Securitate si scalabilitate

Inregistrari sigure
Toate tranzactiile semnate sunt inregistrate securizat pentru a oferi situatie detaliata despre ce si cand a fost semnat. Inregistrarile sunt protejate impotriva modificarilor neautorizate folosind caracteristici standard ale lui ADSS Server.

Toate tranzactiile de verificare sunt inregistrate securizat pentru a oferi o situatie detaliata despre ce si cand a fost verificat. Inregistrarile sunt protejate de modificarile neautorizate folosind caracteristici standard ale lui ADSS Server.

Sistem cu reguli solide
Serverul ADSS Secure Email permite configurarea modului in care sunt oferite rezultatele verificarii catre destinatarul original (de ex. un mesaj clar si simplu introdus la inceputul emailului, rezultate detaliate atasate emailului etc.). Serverul va permite si sa configurati modul in care sa fie transmise emailurile, atat cele care trec de controalele de verificare, cat si cele care nu sunt de incredere. ADSS Secure Email Server permite inclusiv blocarea emailurilor care nu sunt de incredere prin trimiterea unei copii catre administrator pentru investigatii.

Cerinte de sistem

Sisteme de operare
ADSS Secure Email Server utilizeaza arhitectura Java EE pentru scalabilitate, rezilienta si independenta fata de platforme. Sistemele de operare suportate sunt:

  • Windows Server 2012, 2008, 2008 R2 (32 si 64 Bit)

Sunt suportate sistemele fizice si virtuale. La cerere, ADSS Secure Email Server poate fi suportat si de alte sisteme de operare.

Cerinte minime de hardware

  • Sistem Pentium IV cu minim 2GB RAM (recomandat 4GB) si spatiu pe disc de 200 MB.

Detaliile prezentate mai sus includ cerinte minime de sistem. Acestea trebuie sa fie revizuite pentru a raspunde cerintelor dvs. specifice de utilizare.

Despre noi

Suntem prezenti pe piata in domeniul securitatii informatice din anul 1994.

Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate in domeniu de catre lideri de piata.

Oferim servicii de asistenta in domeniu.

Contact

Ro Interactive Technologies S.R.L.
Str. Aurel Suciu nr. 63 ap. 1
400440 Cluj-Napoca
Tel: 0040-264-418929; 0040-744-799248
Fax: 0040-264-418929
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla