Principalele caracteristici ale aplicatiei PDF Sign&Seal

Written by Ioana on . Posted in Produse

PDF Sign&Seal este o aplicatie desktop standalone care se concentreaza pe crearea semnaturilor electronice PDF avansate. Urmatoarele repere sunt incluse in caracteristicile de baza:

Suport pentru semnaturi electronice PDF

 • Suporta toate formatele de semnaturi electronice (digitale) PDF
  PDF Sign&Seal este un specialist in aplicarea semnaturilor electronice PDF. Aplicatia suporta in mod natural toate semnaturile electronice PDF de baza si avansate (de exemplu semnaturi PDF vizibile sau invizibile, semnaturi certificate sau semnaturi de aprobare, contra-semnaturi, semnaturi PDF cu marca de timp sau semnaturi PDF pe termen lung - PadES).
 • Suport pentru PDF/A
  PDF Sign&Seal poate semna documente conforme cu PDF/A 1a si 1b. PDF/A este un format de arhiva a standardului PDF si in prezent este cunoscut ca ISO 19005-1:2005. Formatul a fost conceput pentru a asigura ca documentele pot fi stocate cu precizie pentru multi ani in viitor. Acesta este formatul ales la arhivarea documentelor PDF.
 • Suport automat pentru semnatura Adobe® CDS
  PDF Sign&Seal recunoaste automat certificatele Adobe CDS (care sunt legate de Adobe Root CA) si utilizeaza informatiile pe care le contin pentru a crea semnaturi PDF pe termen lung avansate. Utilizatorii nu au nevoie de training sau de configurari speciale pentru a utiliza aceste semnaturi PDF de securitate inalta pentru documentele lor importante.
 • Verificare completa a semnaturilor electronice PDF
  PDF Sign&Seal suporta verificarea avansata a semnaturilor electronice PDF. Aplicatia detine capacitatea de a verifica istoricul semnaturilor PDF si statutul certificatului semnatarului prin utilizarea CRL-urilor (Certificate Revocation Lists – liste de revocare a certificatelor) si/sau OCSP (Online Certificate Status Protocol). Programul este unic pentru ca ofera rezultate simple de validare a semnaturilor PDF de nivel inalt. Aplicatia detine si capacitatea de a detalia rezultatele (de exemplu un viewer propriu de solicitare/raspuns OCSP) in cazul in care exista erori.

Usurinta in utilizare

 • Operatiune cu un singur click
  PDF Sign&Seal se integreaza in interfata contextuala astfel incat sa-l puteti accesa prin click-dreapta pe documente in Windows Explorer. Utilizati aceasta functie pentru crearea, semnarea, criptarea documentelor electronice etc. Toate acestea pot fi realizate cu un simplu click, fara aparitia unor ferestre pop-up sau wizard-uri de semnare neplacute.
 • Salvarea locatiilor preferate pentru semnare
  Puteti salva profilurile de semnatura (denumite locatii preferate pentru semnare). Acest lucru faciliteaza semnarea documentelor standard de business care trebuie semnate intotdeauna in aceeasi locatie sau utilizand acelasi stil. Locatia si aspectul pot fi definite si memorate utilizand denumiri ca de exemplu: “semnatura factura PDF”, “semnatura raport financiar” etc. Puteti crea automat si campuri goale pentru semnaturi PDF pe pagini multiple. Functie speciala pentru economisirea timpului: administratorii pot predefini locatiile si aspectele semnaturilor PDF si le pot copia pentru toti utilizatorii in timpul instalarii aplicatiei.

Informatii utile despre semnarea electronica a documentelor

Written by Ioana on . Posted in Produse

TERMENI DE SPECIALITATE:
Pentru a intelege modul in care functioneaza sistemul de lucru cu documente electronice gasiti mai jos cele mai importante aspecte care tin de acest domeniu:

Ce este semnatura electronica?
Semnatura electronica reprezinta un set de informatii personale ale semnatarului transmise in format electronic. Semnatura electronica este aplicata pe documentul semnat electronic, numai in prezenta certificatul digital si atesta faptul ca titularul documentului este si semnatarul documentului. Semnatura electronica contine informatii despre data semnarii si dovedeste faptul ca documentul nu a fost modificat dupa momentul semnarii.

De ce semnatura electronica?
Din motive de securitate, instutiile de stat (ANAF, CNAS) si sistemul SEAP de licitatii electronice solicita ca documentele transmise de catre persoanele fizice si juridice sa fie semnate electronic.

Ce valoare are semnatura electronica?
Semnatura electronica are aceeasi valoare pentru documentele electronice ca si semnatura olografa pentru documentele fizice pe care se regaseste.

Cine poate utiliza semnatura electronica?
Orice persoana fizica sau juridica poate utiliza o semnatura electronica pentru a transmite documentele in format electronic fiind asigurata ca documentele vor putea fi deschise, contra-semnate sau utilizate numai de catre destinatarii specificati.

Atentie: semnatura electronica NU poate fi aplicata pe documentele semnate in lipsa unui certificat digital.

Ce este un certificat digital?
Un certificat digital reprezinta un sir de caractere asociat unei persoane sau institutii pentru care a fost emis si care este transmis intr-un fisier. Conform Legii Semnaturii Electronice certificatul digital reprezinta “o colectie de date in forma electronica ce atesta legatura dintre datele de verificare a semnaturii electronice si o persoana, confirmand identitatea acelei persoane”.


Ce este un certificat digital calificat?
In conformitate cu Legea semnaturii electronice un certificat digital este calificat daca acesta contine toate mentiunile conform articolului 18 al Legii semnaturii electronice si este emis de catre un furnizor autorizat de servicii de certificare din Romania.
Pentru mai multe detalii, consultati AICI continutul legii semnaturii electronice (Art 18 si 20).

De ce PDF Sign&Seal?

Written by Super User on . Posted in Produse

Principalele motive pentru care PDF Sign&Seal este ales de catre mii de manageri si profesionisti devotati precum arhitecti, ingineri, avocati, contabili, consultanti, medici, clinicieni, inspectori si notari sunt:

 • Semnarea simpla a documentelor PDF
  Ascertia ofera o aplicatie de semnare PDF care elimina orice complexitate, indiferent daca discutam de aplicarea semnaturii cu un singur click sau capacitatea de memorare a locatiilor de semnare ale documentelor PDF!

 

 • Semnarea eficienta a documentelor
  Ati incercat semnarea documentelor PDF cu alte unelte, intr-un context real de business, sub presiunea unui termen limita real? Ascertia cunoaste provocarile pe care le intalniti cu alte aplicatii de semnare a documentelor PDF. Caracteristici precum semnarea pachetelor de documente PDF, crearea si semnarea documentelor PDF intr-un singur pas, semnarea imediata a documentelor PDF, fara ferestre enervante pop-up, va permit sa aveti mai mult timp pentru afacerea dumneavoastra decat pentru aplicatia de semnare.

 • Implementarea usoara a aplicatiei
  Implementarea lui PDF Sign&Seal intr-un mediu corporativ este foarte usoara. Ascertia ofera suport pentru instalarea automata prin utilizarea lui Microsoft SCCM/SMS cu activarea simplicata a licentei. Administratorii pot sa pre-configureze cu usurinta toate setarile implicite inainte de lansare. Mai tarziu, toate setarile lui PDF Sign&Seal sau doar cele specificate pot fi exportate si importate conform cerintelor.

Ascertia s-a concentrat pe facilitarea semnarii documentelor PDF. Astfel s-a evitat adaugarea de functii inutile care ar fi ingreunat invatarea si utilizarea zilnica a aplicatiei. Aceasta este o lectie pe care multi dintre vanzatorii de produse software adesea o uita!

PDF Sign&Seal

Written by Super User on . Posted in Produse

PDF Sign&Seal este o aplicatie desktop care faciliteaza aplicarea semnaturilor digitale, marcilor de timp si criptarea solida a documentelor de business. Aplicatia a fost proiectata pentru persoanele ocupate care fac din usurinta in utilizare o prioritate. Utilizand PDF Sign&Seal oricine poate sa creeze, sa semneze si sa protejeze cu usurinta documentele de business.

Utilizati PDF Sign&Seal pentru semnarea electronica a diferitelor tipuri de documente din firma dvs.: facturi electronice, rapoarte financiare interne sau externe, documente HR, documente cu caracter juridic, de vanzari si marketing, documente pentru servicii de suport, acorduri, documente de inginerie sau care contin schite. De fapt programul PDF Sign&Seal poate semna orice document pentru care este necesara aprobarea, integritatea si increderea in autor.

Despre noi

Suntem prezenti pe piata in domeniul securitatii informatice din anul 1994.

Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate in domeniu de catre lideri de piata.

Oferim servicii de asistenta in domeniu.

Contact

Ro Interactive Technologies S.R.L.
Str. Aurel Suciu nr. 63 ap. 1
400440 Cluj-Napoca
Tel: 0040-264-418929; 0040-744-799248
Fax: 0040-264-418929
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla