ADSS OCSP Server DEMO

Verificati validitatea certificatelor digitale cu OCSP Server

Ascertia ofera un serviciu OCSP conform cu RFC 6960 pentru diferite autoritati de certificare. Puteti utiliza propriile aplicatii client OCSP conforme cu RFC 6960 in locul acestui serviciu (vezi nota de pe site). Alternativ puteti realiza o validare simpla manula a certificatului folosind formularul web din site. 

Ascertia Docs DEMO

Testati Ascertia Docs

Incarcati, semnati electronic, partajati si lucrati cu orice documente. 

ADSS Server DEMO

Semnati digital fisiere PDF, XML sau orice alt tip de fisier cu chei pastrate pe server

Versiune DEMO ADSS Server  
 

 

ADSS TSA Server DEMO

Aplicati o marca de timp digitala [RFC 3161] pe orice fisier

Selectati documentul PDF oferit pentru test sau selectati un nou document si apoi aplicati marca temporala prin selectarea butonului  "Request Timestamp". >>

ADSS SCVP Server DEMO

 

Testati aici gratuit versiunea DEMO a lui ADSS SCVP Server. >>

ADSS Archive Server DEMO

Arhivati securizat un document electronic. Click aici pentru detalii. >>

PDF Sign&Seal DEMO

Formular solicitare versiune de test gratuita PDF Sign&Seal

Resurse

PDF Sign&Seal - prezentare pe scurt 

ADSS Server - manual de utilizare 

Ascertia Docs - manual de utilizare 

De ce PDF Sign&Seal?

Principalele motive pentru care PDF Sign&Seal este ales de catre mii de manageri si profesionisti devotati precum arhitecti, ingineri, avocati, contabili, consultanti, medici, clinicieni, inspectori si notari sunt:

  • Semnarea simpla a documentelor PDF
    Ascertia ofera o aplicatie de semnare PDF care elimina orice complexitate, indiferent daca discutam de aplicarea semnaturii cu un singur click sau capacitatea de memorare a locatiilor de semnare ale documentelor PDF!

 

  • Semnarea eficienta a documentelor
    Ati incercat semnarea documentelor PDF cu alte unelte, intr-un context real de business, sub presiunea unui termen limita real? Ascertia cunoaste provocarile pe care le intalniti cu alte aplicatii de semnare a documentelor PDF. Caracteristici precum semnarea pachetelor de documente PDF, crearea si semnarea documentelor PDF intr-un singur pas, semnarea imediata a documentelor PDF, fara ferestre enervante pop-up, va permit sa aveti mai mult timp pentru afacerea dumneavoastra decat pentru aplicatia de semnare.

  • Implementarea usoara a aplicatiei
    Implementarea lui PDF Sign&Seal intr-un mediu corporativ este foarte usoara. Ascertia ofera suport pentru instalarea automata prin utilizarea lui Microsoft SCCM/SMS cu activarea simplicata a licentei. Administratorii pot sa pre-configureze cu usurinta toate setarile implicite inainte de lansare. Mai tarziu, toate setarile lui PDF Sign&Seal sau doar cele specificate pot fi exportate si importate conform cerintelor.

Ascertia s-a concentrat pe facilitarea semnarii documentelor PDF. Astfel s-a evitat adaugarea de functii inutile care ar fi ingreunat invatarea si utilizarea zilnica a aplicatiei. Aceasta este o lectie pe care multi dintre vanzatorii de produse software adesea o uita!

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla