ADSS OCSP Server DEMO

Verificati validitatea certificatelor digitale cu OCSP Server

Ascertia ofera un serviciu OCSP conform cu RFC 6960 pentru diferite autoritati de certificare. Puteti utiliza propriile aplicatii client OCSP conforme cu RFC 6960 in locul acestui serviciu (vezi nota de pe site). Alternativ puteti realiza o validare simpla manula a certificatului folosind formularul web din site. 

Ascertia Docs DEMO

Testati Ascertia Docs

Incarcati, semnati electronic, partajati si lucrati cu orice documente. 

ADSS Server DEMO

Semnati digital fisiere PDF, XML sau orice alt tip de fisier cu chei pastrate pe server

Versiune DEMO ADSS Server  
 

 

ADSS TSA Server DEMO

Aplicati o marca de timp digitala [RFC 3161] pe orice fisier

Selectati documentul PDF oferit pentru test sau selectati un nou document si apoi aplicati marca temporala prin selectarea butonului  "Request Timestamp". >>

ADSS SCVP Server DEMO

 

Testati aici gratuit versiunea DEMO a lui ADSS SCVP Server. >>

ADSS Archive Server DEMO

Arhivati securizat un document electronic. Click aici pentru detalii. >>

PDF Sign&Seal DEMO

Formular solicitare versiune de test gratuita PDF Sign&Seal

Resurse

PDF Sign&Seal - prezentare pe scurt 

ADSS Server - manual de utilizare 

Ascertia Docs - manual de utilizare 

ADSS Archive Server

ADSS Archive Server pentru arhivarea documentelor electronice
Anumite documente de business trebuie sa fie arhivate in siguranta pentru un numar specificat de ani ca parte a conformitatii cu politicile interne, regulile externe sau cerinte legislative. Sunt necesare masuri severe de securitate pentru a se asigura ca datele pot fi dovedite ca fiind originale si neschimbate de la momentul crearii sau cel putin din momentul arhivarii.
ADSS Archive Server de la Ascertia a fost creat special sa ofere servicii de arhivare care indeplinesc specificatiile IETF LTANS (in prezent in stadiul de proiect). Produsul este indreptat spre acele organizatii si furnizori de servicii de arhivare electronica.
ADSS Archive Server ofera aceste capacitati pentru orice tip de document inclusiv PDF, Office si alte fisiere precum cele legale, financiare, de personal, de siguranta si chiar schite de inginerie sau planuri de proiecte. Toate documentele, fisierele zip si alte date pot fi arhivate. Comania trebuie doar sa decida care documente trebuie arhivate si cu care politica de arhivare.

ADSS Archive Server pentru arhivarea documentelor electronice si fluxurilor de lucru

ADSS Archive Server de la Ascertia vine in sprijinul companiilor care doresc sa-si organizeze documentele intr-o arhiva electronica pe termen lung.

Serviciile suportate de Archive Server sunt:

 • servicii de arhivare pentru orice tip de document – ofera capacitatea de a stoca documentul arhivat intr-o baza de date de arhiva de incredere sau de a transmite documentul arhivat inapoi la sistemul de gestiune al documentelor
 • Servicii de exportare – ofera capacitatea de a exporta datele din arhiva. Numai clientii autorizati pot solicita serviciile de exportare.
 • Servicii de stocare si stergere – ofera capacitatea de a sterge datele din arhiva de incredere. Numai clientii autorizati pot solicita stergerea datelor.

Profiluri de arhivare

In cadrul serverului pot fi configurate profiluri multiple de arhivare. Aceste profiluri pot fi atribuite aplicatiilor de business pentru a indeplini cerintele actuale. Profilurile de arhivare ofera optiuni pentru:

 • Perioada de stocare a arhivei, de exemplu cat timp vor fi salvate datele in arhiva
 • Ce se intampla cu datele dupa ce perioada de stocare a expirat (de exemplu stergere automata)
 • Daca datele arhivate trebuie semnate notarial si in acest caz care certificare digitale/chei de semnare vor fi utilizate
 • Cand se va reinnoi dovada marcii de timp care protejeaza datele arhivei impotiva atacurilor nedetectabile. Aceste optiuni includ:
  • Un interval fix, de exemplu 5 ani
  • O perioada specificata inainte de expirarea marcii de timp actuale de arhivare
  • Bazat pe actiunea operatorului
  • De la care Autoritati de marci de timp (TSA) se solicita marcile de timp

ADSS SCVP Server

SCVP Server - o autoritate scalabila de validare SCVP 
Validarea credibilitatii certificatelor digitale poate fi complexa si de obicei solicita informatii pe parte de client. Standardul protocolului de validare a certificatului bazat pe server (Server-based Certificate Validation Protocol - SCVP) a fost creat special pentru a permite aplicatiilor de business sa fie mai putin constiente si sa delege toate aspectele validarii certificatului catre un server credibil.

Indeplineste standardele IETF RFC 5055
ADSS SCVP Server indeplineste standardele IEFT RFC 5055 SCVP pentru validarea caii delegate a certificatelor. Aplicatiilor le este mai usor sa utilizeze caracteristici de securitate e-trust decat protocolul traditional OCSP, deoarece pot delega toate aspectele validarii certificatului catre server. Pot fi definite mai multe profile de validare in ADSS SCVP Server pentru a oferi aceste optiuni:

 • Definiti care CA-uri sa fie folosite pentru a construi lanturi credibile pentru certificatele entitatilor finale
 • Definiti metoda de validare utilizata, fie OCSP si/sau CRL pentru validare acolo unde un CA nu este pre-inregistrat
 • Definiti identificatorii acceptabili de obiect ai politicii de validare (Certificate Policy Object Identifiers - CP OID)
 • Definiti daca doriti sa permiteti validari istorice ale certificatelor

Utilizarea produsului ADSS Server cu o licenta a modulului activat SCVP asigura o performanta solida si de incredere. ADSS SCVP Server poate fi livrat ca un instrument virtual, permitand companiei sa utilizeze o platforma server la alegere, menita sa indeplineasca cerintele politicii de securitate si sa satisfaca nevoia reala cu CPU si resurse de memorie.

Validarea istoricului cu SCVP Server
ADSS SCVP Server poate efectua verificari istorice ale validarii certificatului. O cerere de validare poate include o data/ora din trecut, de ex. imediat dupa momentul semnarii (si in plus orice perioada de gratie de validare) pentru un document important. Aceasta functionalitate de validare istorica nu este posibila intr-un OCSP standard, dar ADSS Server o suporta in modulele OASIS DSS, XKMS si SCVP - folosind modulele avansate de monitorizare CRL si arhivare. ADSS SCVP Server ofera o interfata ASN.1 si ADSS Client SDK faciliteaza solicitarile de cod pentru modulul serviciului utilizand apelari de nivel inalt in Java si .NET. Controalele accesului autentificat pot fi lansate prin filtrarea adreselor IP si/sau certificatelor client SSL si/sau semnaturilor de cerere SCVP.

ADSS OCSP Server

O autoritate de validare avansata OSCP
ADSS OCSP Server este o autoritate recunoscuta de validare avansata a certificatelor digitale de tip x.509. OCSP Server se conformeaza complet standardului IETF RFC 2560. Serverul a fost certificat si FIPS 201 (APL #583) si a fost aprobat pentru utilizarea lui de catre agentiile federale pentru implementari HSPD-12.

ADSS OCSP Server a fost creat sa functioneze ca o solutie hub de validare. Serverul este capabil sa ofere serivicii OCSP de validare a certificatelor digitale pentru autoritati multiple de certificare(Certified Authorities - CAs) in mod concurent. Sunt suportate regulile simple sau complexe de validare pentru fiecare autoritate de certificare. ADSS OCSP Server ofera o inregistrare cu istoricul detaliat pentru fiecare tranzactie. Serverul ofera si un viewer usor de utilizat pentru solicitarile si raspunsuril OCSP. acest aspect este esential pentru facturarea si/sau erorile aparute in sistemele enterprise sau infrastructurile serviciului.

Acest produs are toate caracteristicile necesare de la un OCSP Server pentru utilizarea infrastructurii de dimensiuni mari sau enterprise cu chei publice. ADSS OCSP Server este un pachet de produse care contine server-ul testat si acreditat ADSS cu modulele active OCSP si CRL Monitor.

ADSS Secure Email Server

Server sigur de email/ Prezentare generala a server-ului MTA sigur
ADSS Secure Email Server permite companiilor sa verifice simplu si eficient emailurile semnate si/sau documentele incorporate in emailuri (atasamente). Serverul este un produs "drop-in" bazat pe server (Secure MTA Server) care elimina nevoia de a implementa un produs software de securitate (software sigur MTA) pentru utilizatorii finali. Serverul elimina si nevoia de reconfigurare a clientilor de email existenti sau educarea utilizatorilor finali despre modul in care sa gestioneze si sa utilizeze caracteristicile locale de securitate.
Acest aspect nu trebuie subestimat deoarece este greu pentru utilizatorii finali sa determine daca un email sau document semnat ar trebuie sa fie de incredere. Aceasta decizie de a acorda incredere depinde de configurarea aplicatiilor locale si solicita ca utilizatorul sa inteleaga mesaje tehnice complexe.

Ce este ADSS Secure Email Server?
ADSS Secure Email Server este un server MTA sigur care se integreaza in infrastructura de email existenta. Serverul verifica automat si unitar emailurile si documentele semnate incorporate in emailurile primite (atasamente). Verificarea semnaturii se realizeaza prin apeluri catre ADSS Server. Regulile politicii sunt stabilite pentru a guverna modul in care sa fie dirijate emailurile care nu trec de verificare sau nu sunt de incredere. Emailurile de incredere sunt trimise catre destinatarul specificat.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla