PDF Sign&Seal sau aplicatii software gratuite pentru semnare electronica?

Articolul de fata are ca scop prezentarea avantajelor utilizarii aplicatiei PDF Sign&Seal fata de aplicatiile software gratuite pentru semnarea electronica a documentelor.

De ce sa alegeti PDF Sign&Seal?
Semnarea documentelor electronice reprezinta un aspect cu care firmele se confrunta in fiecare zi. Semnarea contractelor, documentelor pentru sistemul SEAP de licitatii electronice, facturilor, deciziilor, aprobarilor etc trebuie sa se faca rapid si usor. PDF Sign&Seal este o aplicatie software care va permite sa aplicati semnatura electronica si sa inglobati certificatul digital in document.

Fata de aplicatiile gratuite, PDF Sign&Seal va ofera optiunea de a personaliza aspectul semnaturii pe care doriti sa o aplicati. Aveti posibilitatea de a introduce o imagine cu semnatura olografa, logo-ul firmei, o stampila si puteti personaliza modul in care sa apara datele de contact ale firmei (numar de telefon, data, motivul semnarii etc).

PDF Sign&Seal se prezinta impreuna cu un printer care va ofera posibilitatea de a transforma documentele in format PDF prin alegerea PDF Sign&Seal Make. Aplicatia va permite sa semnati, sa criptati documentele si sa verificati semnaturile si certificatele digitale. PDF Sign&Seal poate gestiona documente PDF multiple, le poate imbina, le poate exporta ca imagine si poate deschide documente PDF din URL-uri. Documentele pot fi vizualizate si accesate cu usurinta fiind prezentate in format tabelar.

Optiunea Drag&Drop va permite sa alegeti aspectul semnaturii dorit si sa-l plasati in zona in care sa apara pe document. Marimea chenarului poate fi ajustata astfel incat sa se incadreze in limitele prevazute pentru zona semnaturii. Aplicatia poate genera campuri goale de semnatura si permite completarea formularelor. Viewer-ul istoricului va permite sa vizualizati lista cu documente semnate intr-o anumita perioada. 

Tabelul de mai jos ilustreaza cele mai importante avantaje pe care le puteti obtine cu programul software PDF Sign&Seal in comparatie cu aplicatiile software gratuite de semnare electronica:

Caracteristici PDF Sign&Seal Aplicatii software gratuite
Creare PDF x x
Semnare PDF x x
Criptare PDF x x
Semnaturi PDF certificate x x
Semnatura pe termen lung x x
Semnaturi Drag&Drop x x
Suporta Watermarks, atasamente, stampile, note x x
Imbina mai multe documente, roteste, exporta ca imagini x x
Deschide PDF dintr-un URL x x
Completarea formularelor x x
Interfata tabelara x x
Designer pentru aspectul semnaturii x x
Rebrand x x
Generare de campuri goale x x
Optiuni de transformare in format PDF 
(File → Print)
x x
Posibilitatea de a vizualiza si verifica semnaturile si certificatele semnatarului x x
Semnare rapida (meniu contextual prin click dreapta pe document) x x
Viewer al istoricului x x
Servicii de verificare online a semnaturii si certificatului x x

 

Alegeti PDF Sign&Seal si veti obtine garantia unui produs cuprinzator care indeplineste cerintele actuale de semnare, criptare si securitate a documentelor electronice. PDF Sign&Seal poate fi testat gratuit timp de 30 de zile. Aflati cat de simplu si rapid pot fi semnate documentele.

Despre noi

Suntem prezenti pe piata in domeniul securitatii informatice din anul 1994.

Distribuim in Romania solutii de securitate dezvoltate in domeniu de catre lideri de piata.

Oferim servicii de asistenta in domeniu.

Contact

Ro Interactive Technologies S.R.L.
Str. Aurel Suciu nr. 63 ap. 1
400440 Cluj-Napoca
Tel: 0040-264-418929; 0040-744-799248
Fax: 0040-264-418929
Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mighty Free Joomla Templates by MightyJoomla